Platforma informuese
trimat.al

Trimat.al është platforma e vetme shqiptare ku mund të gjeni heronjtë shqiptar të cilët dhanë jetën për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. Kjo platformë synon që të ju mundësoj kurreshtarëve dhe nxënësve të përfitojnë nga jeta dhe vepra e trimave tanë.

Kërko

Ju mund t’i gjeni heronjtë duke i kërkuar ata me emër apo duke i klasifikuar ata në bazë të zonës operative të luftës.

Dy gjuhësia

Platforma është në dy gjuhë: shqip dhe anglisht. Nese keni miq të huaj që duan të informohen në lidhje me jetën dhe veprën e heronjve tanë, ju mund ta ndërroni gjuhën e platformës dhe pastaj të dhënat e heroit shfaqen në gjuhën angleze. Në fund, ju mund ta ndani linkun me miqt tuaj.

Informacione të vërteta

Të gjitha informacionet që gjenden në platformë janë të konfirmuara nga familja e heroit ose nga historianët. Ne do të kujdesemi që cdo informacion të jetë i saktë gjithmonë. Prandaj, pranë çdo heroi ekziston fusha “Burimi” e cila tregon për origjinën e informacioneve.

Jeni familjar të heroit/heroines?

Nese jeni familjar i heroit dhe i dashuri juaj mungon në platformë ose keni për të shtuar të dhëna të tjera për heroin/heroinën, ju lutem na shkruani këtu:

Kliko këtu për aranzhimin e të dhënave